DMS in Varkens In Bedrijf

“DMS in Stein produceert ultrasone technieken voor de varkenshouderij. Het eigen ontwerp van hun drachtscanners is gebaseerd
op de specifieke omstandigheden van een varkensstal, maar geproduceerd volgens de hoge standaard van de medische industrie.
Zonder een kostprijsverhogende dealernetwerk wringt DMS zich tussen de gevestigde orde.”

Lees het volledige artikel hier (PDF download) >>

Bezoek DMS op de LIV Venray 2018

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Venray is een toonaangevend contactmoment voor de pluimvee-, varkens- en kalverhouderij uit Zuid- Oost-en Midden Nederland, Duitsland en België. Tijdens LIV Venray maakt u kennis met fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche.

DMS is als fabrikant van de Classic Imaging iNSight-drachtigheidsscanners aanwezig op de beurs. We geven graag een demonstratie van de unieke eigenschappen van dit apparaat, en hebben een speciale beursaanbieding. De LIV vind van 6 t/m 8 maart 2018 plaats in de Evenementenhal in Venray. We ontmoeten u graag op onze stand (nr. 382)!

 

Lees meer over de Classic Imaging iNSight drachtigheidsscanners >>

Ga naar de site van de LIV >>

DMS is verhuisd!

Omdat DMS haar locatie in Meerssen ontgroeid was, werd het tijd voor een nieuwe en vooral grotere werkplek. Die werd gevonden in Stein, en sinds augustus 2017 is dit ons nieuwe adres:

Debets Mechanical Support
Nijverheidsweg 13
6171 AZ  Stein

Ons telefoonnummer (043-3656500) is niet veranderd.

Bekijk een korte video van de verhuizing hier:

Lees meer

DMS in MiE-Magazine

“Je moet niet harder, maar slimmer werken”, zegt Sjef Debets van DMS. Het fijnmechanisch bedrijf investeerde in de eerste 5-asser (Hermle C12) en de eerste automatisering (Xcelerate van Cellro). Maar er gebeurt méér: andere gereedschappen en andere houders en het toepassen van moderne freesstrategieën uit CAM-programma’s leveren méér productiviteit én een kleinere foutkans op.

Lees het volledige artikel in MiE-Magazine >>