Productie

Of het nu gaat om unieke componenten of middelgrote series: DMS levert snel en kwalitatief hoogstaand productiewerk. We beschikken hiervoor over een geavanceerd machinepark voor de verspanende bewerking van metaal en kunststof. Indien nodig worden er product specifieke tools ontwikkeld, en afhankelijk van de seriegrootte kan de bewerking van uw producten verregaand geautomatiseerd worden. Aanleveren kan middels 2D- en 3D-tekeningen, en desgewenst zetten wij uw (concept-)product om in een 3D CAD-model alvorens de productie te starten.

Werkzaamheden als harden, slijpen, vonkeroderen, plaatwerk en diverse oppervlaktebewerkingen zoals anodiseren en lakken verzorgen wij graag voor u via een netwerk van vaste leveranciers.

Onze bedrijfsprocessen worden gestuurd door het ERP pakket van MKG. Hiermee worden orders gevolgd van aanvraag tot facturering. Ook houden we hiermee de voorraden bij zodat we desgewenst voor u op afroep kunnen produceren

ACCERION TRITON
Vloerscanner voor navigatie van autonome robots

Assemblage

Ook de assemblage van uw fijnmechanische producten is bij DMS in goede handen. Van het inpersen van lagers tot het testen van complete mechatronische systemen en van het solderen van elektronica tot het verlijmen van onderdelen: We dragen zorg voor het gehele assemblageproces van uw product.

Omdat de productie en assemblage op dezelfde locatie plaatsvinden, kunnen we een vinger aan de pols houden als het gaat om de productiekwaliteit.

UTC TRACKER
De belangrijkste functie van de Tracker is om de ultrasone transducer in zeer nauwkeurige stappen van 0,2 mm over het interessegebied te verplaatsen om opeenvolgende 2-dimensionale ultrasone plakjes te verzamelen voor samenstelling in het 3D-gegevensblok.

Daarom DMS.

WOORDEN VANUIT ONS TEAM:

“We maken mooie producten, dat is leuk om te doen. Er is ook variatie in producten, die afwisseling vind ik zelf prettig”

“Zelf ben ik niet werkzaam in de productie of in de assemblage. Ik houd me bezig met administratieve werkzaamheden. Het fijnste aan werken bij DMS is voor mij het fijne team om me heen. Zeer waardevol.”

“In de eerste plaats vind ik de mogelijkheden die je hier krijgt erg prettig. Ik heb daardoor al veel bereikt.
Ook ben ik trots op de producten die we aan de klant leveren. In ons team heerst een gezellige sfeer, daar hou ik van.”

“Een voordeel voor DMS is dat het pand op een fijne locatie ligt met een goede toegankelijkheid. Daar komt nog bij dat er hier binnenshuis een prettige werksfeer hangt.” 

“We werken hier met een modern machinepark. Dat is echt een pluspunt, want er gaan kwalitatief goede producten bij ons de deur uit.”

“Mijn werkzaamheden in de assemblage vind ik zo fijn, ik zou het net zo goed als hobby willen doen. Verder heb ik leuke collega´s. Ik zit op mijn plek.”

“Graag maken we wat de klant vraagt. Nog liever maken we wat de klant nodig heeft.”

“Woef! Ik ben hier de bedrijfshond. Iedere dag kwispelt mijn staart en ren ik als een op los geslagen kalf bij naar DMS naar binnen om iedereen goeiemorgen te wensen. Ik vind het alleen vreselijk stom dat ik niet in iedere ruimte mag komen. Gelukkig maakt iedereen dat goed met mij. De aandacht, de knuffels en de koekjes zijn hier niet aan te slépen, werkelijk waar!”

Contacteer ons

T. +31 (0)43 3656500

© DMS. All rights reserved.